Počelo prijavljivanje filmova za Kustendorf 2013.

BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Medjunarodni filmski i muzički festival Kustendorf objavio je poziv studentima i drugim još neafirmisanim filmskim stvaraocima da prijave filmove za takmičarski program festivala koji će biti održan u januaru 2013. godine.

U takmičarskom programu mogu da učestvuju ostvarenja svih žanrova dužine do 45 minuta, a potrebno je da se dostavi film na DVD-u s titlom na engleskom jeziku i kompakt disk s popunjenim formularom za prijavljivanje s podacima o filmu i autoru i neophodnim vizuelnim materijalom.

Rok za prijavljivanje i dostavljanje materijala je 1. novembar 2012. godine, dok će autori izabranih filmova koji će učestvovati na festivalu dobiti obaveštenje od 1. decembra, najavili su organizatori.

Formular za prijavljivanje, propozicije i materijal mogu se preuzeti sa internet adrese

ws/36-medjunarodni-filmski-i-muzicki-festival-kustendorf-2013-prijava/

U takmičarskom programu biće prikazani filmovi studenata filmskih škola iz celog sveta, a medjunarodni žiri dodeliće najboljim filmovima nagrade Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje.

Medjunarodni filmski i muzički festival Kustendorf posvećen je budućim filmskim stvaraocima, kao i velikanima autorskog filma.

Pogledajte još