Vlada već gledao stanove

Press tvrdi da je došao u posed fotografija na kojima se vidi kako maneken razgleda stanove u naselju Belvil jer je već tada planirao da deo nagrade od 50.000 evra uloži u nekretnine.

- Vladu su neki takmičari optužili da je lobirao za svoju pobedu, ali to je legitimno pravo svakog učesnika. On je pametno odigrao - nikome se nije zamerio tokom snimanja, a po povratku u Srbiju potrudio se da ostvari jaka prijateljstva sa nekim takmičarima na koje je mogao da računa u finalu - otkriva izvor blizak manekenu i objašnjava kako je Vlada uspeo da sakupi dovoljan broj glasova za pobedu.

S obzirom na to da su Milan i Ava odbili da prime novčanu nagradu od njega, Vlada je siguran da će sada imati dovoljno novca da ostvari većinu ciljeva posle „Survajvera".

- Iako je izjavio da će novac uložiti u školovanje, ostaće mu dovoljno i za stan. Dopala su mu se dva stana u Beogradu i uskoro će se odlučiti za jedan - kaže izvor Pressa.

Maneken, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, gde je učestvovao na reviji kupaćih kostima, potvrdio je da je razgledao stanove.

- Tačno je da sam gledao stanove još pre finala, ali tada zaista nisam bio siguran da ću osvojiti novac. Sačekaću da mi uplate nagradu i tada ću odlučiti koju nekretninu ću kupiti. Očekuju me poslovi u Americi, a kad se vratim, ne bi bilo loše da imam svoj stan u Beogradu - kaže Vlada.

Pogledajte još