Nova droga od ljudi pravi kanibale

0

MAJAMI, 7. juna 2012. (Beta-AFP) – Policija Majamija upozorila je na pojavu nove sintetičke droge s nadimkom "sedmo nebo", zbog novog slučaja kanibalskog napada, desetak dana nakon prvog u kojem su policajci bili prinudjeni da ubiju napadača.

MAJAMI, 7. juna 2012. (Beta-AFP) – Policija Majamija upozorila je na pojavu nove sintetičke droge s nadimkom „sedmo nebo“, zbog novog slučaja kanibalskog napada, desetak dana nakon prvog u kojem su policajci bili prinudjeni da ubiju napadača.

Policija je pozvala na oprez posle drugog incidenta povezanog sa tom drogom „tipa ekstazi“ u kojem je osumnjičeni pretio da će „pojesti“ dvojicu policajaca i pokušao da ugrize jednog od njih.

Brendon De Leon, 21-godišnji beskućnik, uhapšen je u restoranu u koji je ušao uzvikujući uvrede. Na putu do policijske stanice, udarao je glavom u staklenu barijeru u policijskom vozilu i vikao „poješću vas“.

Kada je stigao u stanicu, režao je kao životinja i pokušao je da ugrize policajca za ruku. Policajci su mu potom stavili masku i vezali mu noge.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.