Krokodil u BG i ZG predstavlja 16 pisaca iz sedam zemalja

0

BEOGRAD, 7. juna 2012. (Beta) – Regionalni i internacionalni književni festival "Krokodil" biće održan u Zagrebu 13. juna i Beogradu 14. i 15. juna, a publici će se predstaviti 16 autora iz sedam zemalja, najavili su u četvrtak organizatori.

BEOGRAD, 7. juna 2012. (Beta) – Regionalni i internacionalni književni festival „Krokodil“ biće održan u Zagrebu 13. juna i Beogradu 14. i 15. juna, a publici će se predstaviti 16 autora iz sedam zemalja, najavili su u četvrtak organizatori.

Osnivač festivala, pisac i prevodilac Vladimir Arsenijević rekao je na konferenciji za novinare da će na predstojećoj manifestaciji biti predstavljeni neki od najistaknutijih umetnika iz Španije, Nemačke, Austrije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Čitaocima u Zagrebu predstaviće se pisci Andres Barba iz Španije, Tomas Glavinić iz Austrije, Jerg Albreht i Danijela Sel iz Nemačke, Sreten Ugričić iz Srbije, Zoran Ferić iz Hrvatske, Damir Avdić iz Bosne i Hercegovine i italijanski bend Arbe Garbe, naveo je Arsenijević.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.