ŠUŠKA SE: Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas 20. novembra u Beogradu!

Iako iz Beogradske arene još uvek nije stigla potvrda, na Internetu se pojavila nova lista gradova koje će Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas posetiti tokom zajedničke turneje koju kreću 14. jula nastupom u Montrealu.

Dve najpopularnije latino zvezde će tokom jula i avgusta posetiti dvedeset gradova u Kanadi i Americi, nakon čega bi, ako je verovati nezvaničnim izvorima, trebalo da nastupaju u Evropi.

Najpre je najavljen njihov nastup u Sofiji, a potom je na listu gradova za 20. novembar "upao" i Beograd na radost njihovih brojnih fanova. Zajedno sa Džej Lo i Enrikeom na ovoj turneji nastupaju i portorikanski reggaeton duo Wisin & Yandel.

Enrike je u Beogradu već imao uspešan nastup 2009. godine, dok "Dženi iz bloka" do sada nikada nije svratila u "blokove kod Arene", tako da će ovo biti prva prilika da publika iz regiona vidi uživao Džej Lo.

Poslušaj u nastavku duet Džej Lo i Enrikea "Mouth 2 Mouth". Inače, njih dvoje su najavili još dueta i uzbudljiv niz zajedničkih koncerta kako na severnoameričkoj turneji, tako i na evropskoj koja još uvek čeka potvrdu.

Verujemo da kada se njihove vatrene latino energije spoje na bini desi se odličan koncert. Nadajmo se da ćemo taj šou zaista i videti u Beogradu.

Pogledajte još