ŠUŠKA SE: Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas 20. novembra u Beogradu!

0

Kako se šuška, Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas, koji su od sredine jula na zajedničkoj turneji, trebalo bi 20. novembra da nastupe u Beogradskoj areni.

Iako iz Beogradske arene još uvek nije stigla potvrda, na Internetu se pojavila nova lista gradova koje će Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas posetiti tokom zajedničke turneje koju kreću 14. jula nastupom u Montrealu.

Dve najpopularnije latino zvezde će tokom jula i avgusta posetiti dvedeset gradova u Kanadi i Americi, nakon čega bi, ako je verovati nezvaničnim izvorima, trebalo da nastupaju u Evropi.

Najpre je najavljen njihov nastup u Sofiji, a potom je na listu gradova za 20. novembar „upao“ i Beograd na radost njihovih brojnih fanova. Zajedno sa Džej Lo i Enrikeom na ovoj turneji nastupaju i portorikanski reggaeton duo Wisin & Yandel.

Enrike je u Beogradu već imao uspešan nastup 2009. godine, dok „Dženi iz bloka“ do sada nikada nije svratila u „blokove kod Arene“, tako da će ovo biti prva prilika da publika iz regiona vidi uživao Džej Lo.

Poslušaj u nastavku duet Džej Lo i Enrikea „Mouth 2 Mouth“. Inače, njih dvoje su najavili još dueta i uzbudljiv niz zajedničkih koncerta kako na severnoameričkoj turneji, tako i na evropskoj koja još uvek čeka potvrdu.

Verujemo da kada se njihove vatrene latino energije spoje na bini desi se odličan koncert. Nadajmo se da ćemo taj šou zaista i videti u Beogradu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.