Tim po želji trenera

BEOGRAD, 8. juna 2012. (Beta) - Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je u petak da će taj klub pokušati da dovede sve igrače koje trener Vladimir Vermezović i stručni štab žele.

"Sve je na Vermezoviću, ono što on stavi na spisak mi ćemo te igrače pokušati da dovedemo. Svaki trener želi da na početku priprema ima formiran tim i mi ćemo se truditi da oni koji odu u Sloveniju na pripreme i počnu takmičenje", rekao je Tumbaković novinarima u Beogradu na promociji Partizanove rakije.

Tumbaković je dodao da svaki ozbiljan klub želi da na svim pozicijama ima spremne fudbalere i da hoće da napravi zdravu konkurenciju, ali da ne sme da nagomilava igrače.

On je kazao da je dolaskom Stefana Šćepovića u klub Partizan dobio pojačanje na poziciji napadača, na kojoj je imao deficit.

"Dolaskom Stefana dobili smo profil igrača koji smo tražili, imali smo deficit sa napadačima. Imamo nekoliko opcija i za poziciju štopera, jedna od njih je bugarski reprezentativac Nikolaj Bodurov sa kojim pregovaramo, ali ništa još nije gotovo, kao i Slovenac Marko Šuler koji je jedna od opcija", kazao je Tumbaković.

On je potvrdio da čelnici kluba pregovaju sa veznim fudbalerom Goranom Lovreom, da je on interesantan Partizanu i dodao da nije kontaktirao defanzivca rumunskog Gaz Metana Žarka Markovića.

Pogledajte još