Smuda: Bili smo pod pritiskom

0

Selektor Poljske Francišek Smuda rekao je da su njegovi fudbaleri bili pod velikim pritiskom zbog čega su često pravili greške u remiju (1:1) sa Grčkom, na startu Evropskog prvenstva.

„Osvojili smo bod i to je nešto, pošto smo imali nekoliko grešaka tokom meča, posebno onu kada smo primili gol. Igrači su bili pod velikim pritiskom, ali verujem u ovaj tim i možemo odigrati dobro protiv Rusije u sledećem meču i pobediti. Prva utakmica na takmičenju se obično završi nerešeno, imamo još dve i moramo da ih pobedimo“, rekao je Smuda posle utakmice u Varšavi.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Poljska – Grčka 1:1

Desni bek Poljaka Lukaš Pišček kazao je da je njegova ekipa mogla da postigne još nekoliko golova u prvom poluvremenu i da su im se Grci u drugom odlično suprostavili.

POGLEDAJ VIDEO: Poljska – Grčka 1:1

„Dominirali smo u prvom poluvremenu, mogli smo da postignemo još nekoliko golova. Grčka nam se odlično suprotstavila i pored toga što je jedno vreme igrala sa igračem manje. Imali smo problema sa njihovim dugim loptama i to nas je koštalo gola, a potom i penala“, rekao je Pišček.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.