Anđelina konobarima dala bakšiš od 900 evra

0

Bred Pit i Anđelina Džoli su za večeru u jednom indijskom restoranu, u koji su jeli s prijateljima i telohraniteljima, potrošili čak 3.700 evra, a velikodušna Anđa je konobare častila sa čak 900 evra.

Holivudski par, koji se trenutno nalazi u Velikoj Britaniji gde Anđelina treba da snimi svoj naredni film, večerao je nedavno u društvu pet prijatelja i dva telohranitelja u jednom indijskom restoranu u Saseksu, nekoliko kilometara od Londona.

Osoblje lokala ih je primilo raširenih ruku, a ispratilo još većim osmehom, jer su slavni gosti napravili ogroman račun i ostavili veliku napojnicu. Glumci, njihovi prijatelji i telohranitelji su naručili gotovo sva jela na meniju kao i nekoliko boca vina i šampanjca.

Iako je „Mogul in Bagšot“ prilično skroman restoran, njih devetoro su uspeli da pojedu za 2.800 evra. Da su dobro jeli, dokazuje napojnica od 900 evra koju su ostavili kelnerima.

Osoblju lokala, međutim, nije pošlo za rukom da Breda i Anđelinu ubede da se slikaju sa njim. Gvoje glumaca te večeri nisu bili u svom najboljem izdanju – njoj je kosa bila masna, a on je imao bubuljicu na nosu, te fotografisanje nije dolazilo u obzir.

Izvor: Tanjug

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.