Lovre: Želim da ostavim trag u Partizanu

Lovre je igrao u mlađim kategorijama Partizana, ali je 1998. Godine otišao u Anderleht. Za klub iz Brisela igrao je do 2006, a potom je četiri godine proveo je u holandskom Groningenu. U sezoni 2010/2011. igrao je za engleski Barnsli, a posle godinu dana pauze vratio se u Beograd.

"Ovo je veliki dan za mene. San koji mi se nije ostvario kao dečaku, ostvario se danas. Ne bih imao ništa protiv da završim karijeru u klubu u kojem sam ponikao. Želim da ostavim trag u Partizanu", rekao je 30-godišnji Lovre novinarima na stadionu Partizana.

"Pokušaću da se za ukazano poverenje odužim dobrim partijama na terenu. Smatram da imam dovoljno znanja i iskustva i želim da od prve utakmice pomognem ekipi", dodao je on.

Lovre je kazao da je u protekloj sezoni pratio igre crno-belih.

"Pratio sam igre Partizana prošle sezone i mislim da su momci pokazali da igraju najbolji fudbal u zemlji. Moramo da napredujemo iz utakmice u utakmicu kao ekipa i mislim da uspeh neće izostati. Sigurno je svima želja da igramo Ligu šampiona", ocenio je povratnik među crno-bele, koji će nositi dres sa brojem osam.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković kazao je da se Lovre vratio u klub da "završi ono što je započeo".

"Goran Lovre je posle 14 godina ponovo u svom klubu i želja svih je da završi ono što je započeo. O njegovim kvalitetima ne treba puno pričati, odigrao je 16-17 utakmica u Ligi šampiona, bio kapiten Groningena...", rekao je Tumbaković.

On je dodao da je "vrlo verovatno" da će Partizan u ponedeljak promovisati još jednog igrača.

Beta

Pogledajte još