CNN: Novi Sad među najboljim destinacijama na svetu!

Tokom četiri dana Exit festivala, metal, hardcore, punk, electro, reggae, indie i world music fanovi uživaju i plešu zajedno na živopisnoj tvrđavi, sa koje se pruža neverovatan pogled na drugi najveći grad u Srbiji, Novi Sad, navodi se u članku od 4. juna 2012.

Novinarka Jade Bremner navodi i da dolazak svetskih muzičkih zvezda poput Duran Duran, Skindred, Plan B, The Toy Dolls, Guns N' Roses i New Order, kao i uzbudljiva istorija festivala, predstavljaju pravi razlog da se za savršeni letnji odmor provedete baš u Novom Sadu.

(old_image)

Za mene je Exit jedan od najboljih festivala na kome sam ikada bio, veliki broj bendova i muzički raznovrsnih bina čine da osetite suštinu muzike i da skroz uhvatite taj poseban festivalski vajb“, kaže Rodney P iz britanskog benda Sleepin’ Giantz, koga je CNN citirao predstavljajući Exit.

Na ovoj listi letnjih destinacija našli su se još i Kopenhagen i Roskilde, Rock Al Parque iz glavnog grada Kolumbije, španski Benicassim, Fuji Rock iz Naebe u Japanu...

Ovo je treći put da čuvena američka medijska kompanija CNN Exit ubroji u najbolje svetske festivale. Prvi put je CNN proglasio Exit jednim od 12 najboljih festivala na svetu 2009. godine, nakon čega je internacionalno izdanje CNN-a, CNN World Fiesta, prošle godine u članku o muzičkim festivalima širom sveta, uvrstio Exit među devet najboljih festivala na svetu.

Novi Sad i prelepa Petrovaradinska tvrđava nedavno su se našli kao glavni aduti Exit festivala i na listi britanskog lista Sun, a Exit je takođe proglašen od strane tog lista za najpovoljniji muzički festival među top 10 najboljih na svetu.

Pogledajte još