Đurić: Dolazak Vermezovića je najveće pojačanje!

"Prošla sezona je bila uspešna, sa periodom pokušaja ometanja kluba, kada je Partizan pokazao koliko je veliki. Najvažniji cilj u sledećoj sezoni je prvenstvo, a u Evropi da uradimo što više možemo", rekao je Đurić igračima u sportskom centru Teleoptik.

Na početku priprema okupio se 31 fudbaler, sa nekoliko opravdanih izostanaka. Novi trener Vladimir Vermezović danas će voditi svoj prvi trening, a na okupljanje je došao i novi sportski director Ljubiša Tumbaković.

"Dolazak Vermezovića je najveće pojačanje. To je čovek koji je svojim znanjem mnogo pokazao i napravio najveći uspeh Partizana prezimljavanjem u Evropi. Sa novim direktorom će biti lakše za rad jer je veliki trener i čovek, ali vama neće biti lako sa ova dva čoveka", rekao je Đurić.

Tumbaković je igračima kazao da će tražiti strogo poštovanje kodeksa ponašanja i rada.

"Svaki početak nosi novu nadu, a na vama je da se nametnete i ostvarite ciljeve. Imamo kvalitet, očekujemo da poštovanje kodeksa bude na najvišem nivou", rekao je Tumbaković.

Među igračima je bio i Libijac Muhamed Zabija, koji još nije potpisao ugovor, a očekuje se da to uradi narednih dana.

Na trening je došao i Aleksandar Davidov, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Izraelu, ali se on neće zadržati u Partizanu, jer treba da potpiše ugovor sa klubom Sahnin iz te zemlje.

Stefan Šćepović je na medenom mesecu i treba da se vrati 20. juna. Muhamed Kamara iz Sijera Leonea i David Manga iz Centralnoafričke Republike su sa svojim reprezentacijama.

Beta

Pogledajte još