Vermezović krati spisak igrača

BEOGRAD, 11. juna 2012. (Beta) - Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je u ponedeljak da će svi fudbaleri koji su došli na početak priprema ići na prvi deo priprema, a da će spisak igrača skratiti pre polaska u Sloveniju.

"Trudićemo se da svakom igraču ukažemo šansu. Svi koji su na spisku, putovaće na prvi deo priprema, a spisak ću skratiti za drugi deo, u Sloveniji (28. juna). U sledećoj sezoni računaću na one koji putuju na Pohorje", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Na početak priprema došao je 31 igrač, a nekoliko njih je opravdano odsutno. Vermezović je kazao da ne zna zašto nisu došli Anderson i Darko Brašanac, ali je dodao da ovog drugog očekuje popodne.

On je kazao i da ne poznaje sve igrače, ali im je odmah rekao da će se mnogo trenirati.

"S nekima sam se već upoznao, neke poznajem lično, a neke znam iz novina. Ovaj trening je protekao u upoznavanju. Imaćemo popodne još jedan trening, a imaćemo dva treninga dnevno do kraja života", rekao je Vermezović.

Na spisku Partizanovih igrača nalaze se trojica štopera, ali je trener novinarima potvrdio da će klub probati da dovede još jednog.

Pogledajte još