Anđelina Džoli režira "50 Shades of Grey"?

0

Vest u koju je zaista teško poverovati, ali je svakako obišla Internet i zaintrigirala javnost, posebno fanove knjige "50 Shades of Grey" koja je nastala inspirisana "Sumrak Sagom".

Ako pregovori budu uspešni, Anđelina Džoli bi mogla uskoro da se prihvati režije erotskog trilera koji će se snimati prema vrlo uspešnom romanu E.L. Džejmsa50 Shades of Grey“ – apsolutnog literarnog hita oko koga su se „otimale“ mnoge filmske kuće.

U pitanju je prvi nastavak trilogije u kojem se opisuje odnos studentkinje Anastasije Stil i mladog poslovnog čoveka Kristijana Greja. Knjiga je veliku popularnost stekla brojnim eksplicitno opisanim scenama u kojima su korišteni elementi sado mazohizma.

Posebno je intrigantna fanovima „Sumrak Sage„, jer je spisateljica prvu inspiraciju našla upravo tu, mada je njeno delo otišlo u sasvim drugom smeru.

Sumnjamo da je ova informacija tačna, jer se radi o projektu od koga mnogi očekuju zaradu ravnu „Sumrak Sagi“, te je malo verovatno da bi režiju poverili osobi sa jednim, niskobudžetnim rediteljskim poduhvatom iza sebe koji i nije ostvario preveliki uspeh. Naravno, mislimo na „U zemlji krvi i meda„…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.