Vermezović skraćuje spisak igrača

"Trudićemo se da svakom igraču ukažemo šansu. Svi koji su na spisku, putovaće na prvi deo priprema, a spisak ću skratiti za drugi deo, u Sloveniji (28. juna). U sledećoj sezoni računaću na one koji putuju na Pohorje", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Na početak priprema došao je 31 igrač, a nekoliko njih je opravdano odsutno. Vermezović je kazao da ne zna zašto nisu došli Anderson i Darko Brašanac, ali je dodao da ovog drugog očekuje popodne.

On je kazao i da ne poznaje sve igrače, ali im je odmah rekao da će se mnogo trenirati.

"S nekima sam se već upoznao, neke poznajem lično, a neke znam iz novina. Ovaj trening je protekao u upoznavanju. Imaćemo popodne još jedan trening, a imaćemo dva treninga dnevno do kraja života", rekao je Vermezović.

Na spisku Partizanovih igrača nalaze se trojica štopera, ali je trener novinarima potvrdio da će klub probati da dovede još jednog.

Prvi zadatak Partizana u novoj sezoni biće kvalifikacije za Ligu šampiona, a Vermezović je kazao da sada ne razmišlja o imenu protivnika.

"Nemam posebnih želja za protivnika u kvalifikacijama, jer sada ne postoji ekipa koja je protiv druge sto odsto favorit. Poštovaćemo svakog rivala, jer samo tako možemo da napredujemo"
, rekao je Vermezović.

Jedno od mogućih pojačanja Partizana je štoper Liteksa Nikolaj Bodurov, koji u reprezentaciji Bugarske igra sa prvotimcem crno-belih Ivanom Ivanovim.

"Poznajemo se od malena. Pričao sam sa njim i rekao mi je da hoće da dođe u Partizan, ali ne znam šta se više dešava, jer je sada sve na klubovima", rekao je Ivanov.

Reprezentativac Bugarske je novinarima odgovorio da je navikao na promene trenera i da mu nije čudno što mu je ovo treći trener od kada je došao.

"Srbi i Bugari su isti narod. Igrao sam pet godina za CSKA i promenio sam šest-sedam trenera, tako da sam navikao", rekao je Ivanov.

Beta

Pogledajte još