Dedanator: Arni "pumpa gvožđe" za dva nastavka Terminatora?!

0

Arnoldu Švarcenegeru (64) je politika definitivno dosadila, pa je odlučio da se vrati u svet filma i to filmom koji ga je proslavio – "Terminator". Samo, davne 1984. je Arni rekao "I’ll be back", ali čini se da je on to zaboravio, pa sad želi da snimi čak dva dela ovog filma?!

Mnogo je „na masi“ izgubio Arnold Švarceneger (64) u fotelji guvernera Kalifornije. Ali, shvatio je to i sad želi da se vrati u „sigurne mišiće“ Terminatora. Mada, čini se, samo on to želi… Jer, za sad, jedini koji priča o čak dva nastavka Terminatora jeste Arni lično. Pa nije valjda da ostali misle da je Arni prestar za ovu ulogu?!

A lepo je čovek rekao „I'll be back“ još 1984. godine. Pa, dragi holivudski magovi, ko vam je „kriv“ što niste čoveka sa velikom mašinkom shvatili ozbiljno. Šta, mislili ste da je 2009. godina i film „Terminator Salvation“ vreme za kraj franšize? OK, ko je mogao da pretpostavi da će Arni poželeti da pokazuje mišiće i rastura sve živo baš u 64-oj…

Međutim, Arni je vrlo ozbiljan i nedavno je izjavio sledeće:

Za snimanje filma je izdvojeno šest meseci, tako da ću maksimalno trenirati i raditi na svojoj formi pre početka. Priča prati gde je stao film „Terminator Salvation“, mada neki producenti i vlasnici franšize nisu bili previše zadovoljni sa filmom koji je snimio McG i smatrali su da nije dovoljno dobro da se nastavi, tako da žele da peti i šesti nastavak budu kraj franšize.

Ko će režirati ovaj film?
Koja bi mogla biti priča?
Da li će Arni biti Dedanator?
A možda sve bude toliko cool baš zbog toga što je pomalo otkačena ideja…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.