Arsenal fest od četvrtka u Kragujevcu

KRAGUJEVAC, 13. juna 2012. (Beta) - Promocijom knjige pesama Momčila Bajagića Bajage "Vodič kroz snove" i njegovog novog albuma, u četvrtak će u Kragujevcu početi drugi "Aresenal fest", saopštili su organizatori.

Prvog dana trodnevnog festivala od 20 sati publiku će zabavljati kragujevački rok bend "Lur", a nakon njih na binu će izaći sastav "Eyesburn". Nakon izvodjača iz Beograda sviraće neke od najvećih zvezda tog festivala "Psihomodo pop" i "Terapy".

Dan kasnije, na glavnoj bini nastupaće "Disciplina kičme", "Stereo MC", "Pips, ćips & video clips" i "Marčelo i filteri".

Poslednje festivalsko veče u subotu, 16. juna, rezervisano je za nastupe bendove "Rundek cargo trio", "Zemlja gruva", "Darkwood dub", a elektronsku muziku će puštati Marko Nastić.

Posetioci će i ove godine moći da koriste usluge "Arsenal Rock kampa", kod stadiona "Čika Dača", i to po ceni od 500 dinara za sva tri dana. Cena dnevne karte za "Arsenal fest" je 900 dinara, a komplet za sva tri festivalska dana prodaje se za 1.900 dinara.

Manifestaciju organizuju Dom omladine u Kragujevcu i agencija "Long play".

Pogledajte još