Gvinet na "suvom hlebu" zbog Krisovog svetlucanja?!

Kakva li je situacija u kući Martin-Paltrou kada se posle svakog koncerta benda Coldplay svedu računi - koliko se zaradilo, a koliko potrošilo za samo jedno veče muzičkog spektakla? Pa, možemo samo da pretpostavljamo...

(old_image)

Mada, ko bi imao srca da se naljuti na Krisa Martina i momke iz benda Coldplay samo zato što toliko vole dobar šou i zadovoljne fanove, pa ne žale da na njih po koncertu potroše (neverovatnih!) skoro pola miliona evra?! Naprotiv, fanovi Coldplaya su potpuno odlepili za efektom koji pravi taj svetlucavi "novac oko ruke" u sat i po šoua ovog popularnog benda!

Ali, na šta Coldplay troši toliku sumu novca po jednom koncertu na njihovoj aktuelnoj svetskoj turneji na kojoj promovišu album "Mylo Xyloto"?
Na genijalne narukvice Xylobands! Ove svetlucave narukvice u sebi imaju wireless kontrolisana LED svetla koja svetlucaju tokom koncerta, a posebno "polude" na pesmu "Charlie Brown" u čijem spotu se i pojavljuju u skladu sa stihom "we'll be glowing in the dark".

U razgovoru za "Bauer Radio", gitarista benda Džoni Baklend je otkrio:

- Svako veče to košta oko 500.000 evra! Izgleda neverovatno i čini da se svi dobro provedu, posebno mi. Osećaj je potpuno magičan. Izuzetno smo zahvalni zbog njih.

A Martin, Baklend, Berimen i Čempion za ove narukvice treba da budu zahvalni Džejsonu Regleru, fanu Coldplaya, koji je na ideju došao gledajući njihov nastup na prošlom Festivalu "Glastonberi". Regler ih je odmah po završetku Festivala dizajnirao, napravio prototip, pokazao "petom članu Coldplaya" - Filu Harviju i momcima, oni su se oduševili i... pa, sad uz svaku kupljenu ulaznicu za koncert, fan dobija po (ne baš tako jeftinu) narukvicu kako bi učestvovao u šou zajedno sa bendom.

- Čak i ako ne volite našu muziku, predlažem vam da dođete na šou da ih vidite. Stavite čepiće u uši, ponesite knjigu, a kada se svetla upale - pogledajte - rekao je Baklend.



Pa dobro, Gvinet nije valjda da se ljutiš na Krisa zbog ovoga? Ništa strašno, malo manje firmirane garderobe i šou može da se nastavi.

Pogledajte još