Trikovima do savršenih trbušnjaka

0

Bilo bi zaista lepo kada bi mogli uz pomoć trikova za tili čas da napravimo lepe trbušnjake. Pa ako se pridržavate mojih trikova možda i može ali ne baš za tili čas nego najmanje za 2 meseca, što kada pogledamo ceo život izgleda kao baš, baš brzo.

1. Nema kasnih obroka! To svi znate, ali da li i svi poštujete ovo pravilo? Poslednji obrok ne sme da bude posle 19h, i nema opravdanja tipa „ja kasno ležem“, „radiću večeras“, „poješću nešto lagano“ , jednostavno nema obroka posle 19h.

2. Poslednji obrok treba da bude sačinjem od malo proteina i malo više biljnih vlakana, najjednostavnije neka sveža salata sa komadićima pilećeg mesa, ako nemate gde i šta da pojedete kupite Cezar salatu, izbegnite dresing i to je to.

3. Trenirajte minimum 3x nedeljno, trening bazirajte na kombinaciji vežbi i kardio sprava, ako možete najbolje je da trenirate ranije ujutru.

4. Za doručak pojedite bilo šta, ali najbolje je da ne budete previše kreativni (u svakoj pekari možete naći kuvani đevrek i jogurt).

5. Slatkiše možete da jedete ali samo jedan dan u nedelji i to pre podne. Mislim da je zavisnost od šećera kao i svaka druga, tako da treba postepeno izbacivati slatkiše dok ne dođemo do trenutka kada ćemo ih jesti samo jednom u toku nedelju dana, tada ćemo u velikoj meri pomoći sebi i svom telu.

Ovde ću stati, u narednom tekstu nastavljamo, ukoliko ispoštujete gore navedene trikove, utabali ste put ka lepim trbušnjacima.

Autor: Milan Zarić, profesor sporta
Izvor: Lepota i zdravlje

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.