Muta ostaje u Radničkom još četiri godine

Iako je još ranije najavljeno da će popularni trener predvoditi klub i naredne sežone, danas je potvrđeno da će ostati u rodnom gradu.

"Danas smo ozvaničili nastavak moje saradnje sa Radničkim u period od četiri godine. Kao šef stručcnog štaba kragujevačkog kluba, utvrdio sam sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem detalje za dalji razvoj košarke u našem gradu. Dogovorili smo plan po kojem sledi stabilno finansiranje kluba, a to će omogućiti i kvalitetniji rad u Radničkom", rekao je Nikolić u intervjuu za klupski sajt.

Nikolić je najavio da već danas kreće u formiranje novog sastava i pregovore sa kandidatima za sezonu 2012/2013.

"Čekaju me iste, ako ne i veće muke nego prošle godine. Posao započinjem iz 'minusa', jer nam već i formalno nedostaju Sajmon i Pavković, a sem Birčevića i Sinoveca svi ostali igrači su slobodni, kao što je poznato. Međutim, takva postavka me ne koleba ni najmanje. Znamo kako, a imamo mesec i po dana do priprema da postignemo maksimum u početnoj fazi rada"
, kaže Nikolić.

Nakon tri sezone u kojima se "Radnički" ustalio kao ABA ligaš, redovan učesnik završnice nacionalnog kupa i šampionata, za narednu sezonu u klubu imaju i veće ambicije.

Poseban motiv za naredni period je i dovođenje finala Kupa "Radivoja Koraća" u Kragujevac.

Beta

Pogledajte još