Fudbaler Juventusa pomogao mladim fudbalerima sa Kosova

KOSOVSKA MITROVICA, 16. juna 2012. (Beta) - Reprezentativac Srbije i fudbaler torinskog Juventusa Miloš Krasić obezbedio je finansijska sredstva potrebna za trodnevno učešće tridesetak dečaka iz škole fudbala "Trepča" iz Kosovske Mitrovice na Prvom medjunarodnog fudbalskom festivalu "Vojvodina - Joma kup 2012" u Novom Sadu.

Reč je o dečacima rodjenim 2000. i 2002. godine, a radi se o još jednom slučaju u kojem je Krasić pomogao grad u kojem se radio i u kojem je načinio prve fudbalske korake.

Jedan od trenera škole fudbala "Trepča" iz Kosovske Mitrovice Nikola Radulović rekao je da rezultati koje postiže ta škola u poslednje vreme nisu prošli nezapaženo, zbog čega ga nije iznenadio poziv za učešće na tako velikom fudbalskom dogadjaju.

"Dobili smo poziv, ali smo zbog teške finansijske situacije morali da se zahvalimo domaćinima i odbijemo poziv. Ipak, usledio je novi poziv u kojem nam je rečeno da je sve obaveze preuzeo Miloš Krasić a da mi samo treba da dodjemo i predstavimo se u najboljem svetlu", rekao je on.

Pogledajte još