Najpopularniji tata je… Homer Simpson?! Ne, mada…

0

Povodom Dana očeva, "Starcount" je napravio listu najpopularnijih poznatih očeva. A na njoj su jedan reper, jedan fudbaler i… Pa, saznaj ko je naj-celebrity tata na svetu!

Reper Eminem proglašen je najpopularnijim poznatim ocem, ostavivši tako iza sebe fudbalera Kristijana Ronalda na drugom mestu i pokojnog pevača Majkla Džeksona.

Lista je nastala povodom praznika Dan očeva koji se tradicionalno slavi u zapadnim zemljama svake godine i to treće nedelje u junu.

„Krivac“ za ovo rangiranje naj-celebrity tata je agregator informacija sa društvenih mreža „Starcount“ koji meri ponašanje skoro 1,5 milijardi korisnika širom sveta analizirajući informacije koje ostaju iza njih na Facebooku, Twitteru, YouTubeu i ostalim društvenim mrežema.

Eminem, koji bi uskoro trebalo da krene da radi na novom albumu, ima šesnaestogodišnju ćerku Hejli, a usvojio je i devojčicu čija majka je sestra njegove bivše supruge Kim, kao i Kiminu ćerku iz prethodne veze.

Mesto broj četiri na listi najpopularnijih očeva pripalo je američkom predsedniku Baraku Obami, a peto mesto, verovali ili ne, Homeru Simpsonu iz animirane serije „Simpsonovi„.

Jedna od pesmi koju je Eminem posvetio svojoj ćerki Hejli!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.