Zlatni trenuci u Zlatniku

Približava se sezona svadbi, a vi još uvek niste odlučili gde ćete izgovoriti sudbonosno "DA". Taj izbor, znamo, nije lak, jer vam treba neko mesto gde će sve biti besprekorno: od kašike do muzike. Imamo rešenje - restoran Zlatnik u Zemunu. Oni će učiniti da dan vašeg venčanja bude zaista najlepši dan u vašem životu bilo da je u pitanju mala, intimna ceremonija ili grandiozna od nekoliko stotina gostiju.

Prostrana soba ugodnog i luksuznog enterija vam je na raspolaganju tokom čitavog dana (i noći naravno), pa se tu možete spremati u miru i tišini. Ako ste od onih ljudi kojima je tradicija jako važna i želite da poštujete srpske običaje od kupovine mlade do bacanja sita, dobri domaćini će se potruditi da se ovde osećate bolje nego kod kuće.

Da li vam se nekada dogodilo da ste na divnoj svadbi, gde je puno toga savršeno ali je hrana hladna jer imaju katering. Ovde će vam se desiti to da će svi gosti danima prepričavati specijalitete, jer sve pripremaju sveže u njihovom restoranu, pod budnim okom veštog kuvara.

(old_image)

Na raspolaganju su vam dva menija koji ukljlučuju predjelo, supu, među jelo i glavno jelo. Svadbena torta je važan segment mladencima , pa su to vlasnici "Zlatnika" njima i prepustili. Naravno imaju fantastičnog poslastičara koji će od svake vaše zamisliti napraviti remek delo, potrebno je samo da kažete. Ako imate neki prohtev koji ne ulazi u njihovu standardnu ponudu, bez brige, izaćiće vam u susret.

U neposrednoj blizini se nalazi crkva Svete Trojice, tako da je gužvanje po automobilima u relaciji od crkve do restorana, nemoguće. Automobile parkirajte na velikom, sigurnom parkingu ispred restorana i zaboravite na njih do trenutka kada budete odlučili da krenete kući.

Ukupna cena menija sa pićem od 28 evra pa naviše...

(old_image)

Pogledajte još