Pretnje sportskim novinarima

0

BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) – Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je u ponedeljak najnovije pretnje novinarima sportskih redakcija "Blica" i "Informera", koje su im uputili Predrag Danilović, Milija Babović i Vladimir Jovanović.

BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) – Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je u ponedeljak najnovije pretnje novinarima sportskih redakcija „Blica“ i „Informera“, koje su im uputili Predrag Danilović, Milija Babović i Vladimir Jovanović.

Danilović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“, nezadovoljan tekstom u „Blicu“ u kojem piše da se on povlači iz tog kluba, vredjao je novinara Igora Velimirovića i zapretio mu da je „ovo najmanje što će mu se desiti“.

Biznismen Milija Babović je, nezadovoljan pisanjem „Informera“ o tome da će on biti novi član, a možda i budući predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Partizan“, vredjao novinara Vladimira Tomkovića, a postavio mu je i pitanje: „Kako smete da budete tako drski?“.

Trener KK „Partizan“ Vladimir Jovanović je novinarku „Informera“ Mariju Stefanović pokušao da istera iz prostorija gde je uzimala izjave igrača nakon utakmice, i optužio je da „uzima pare od Zvezde“, i rekao joj da „pozdravi urednika i direktora“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.