Hodžson: Sreća nam se osmehnula

"Uživamo u svakom minutu ovog turnira. Osvojili smo prvo mesto u grupi koja nije nimalo laka. Mnogo ljudi je mislilo da nismo imali dovoljno vremena da se pripremimo pošto sam kasno preuzeo reprezentaciju, ali smo pokazali da smo uspeli", rekao je Hodžson posle utakmice u Donjecku.

Jedini gol na meču protiv Ukrajine postigao je Vejn Runi koji zbog suspenzije nije igrao prve dve utakmice, a Hodžson je ocenio da će mu pogodak mnogo značiti za samopouzdanje.

"Svi koji prate Englesku i Mančester junajted znaju ko i šta je Vejn Runi. On je to večeras pokazao. Ovo mu je bila prva utakmica na turniru, postigao je gol i to će mu dosta pomoći u nastavku takmičenja. Ako Runi bude igrao sa ogromnim samopouzdanjem, onda će i cela reprezetacija Engleske", ocenio je Hodžson.

Selektor Engleske je istakao da misli da je lopta prešla gol liniju u 62. minutu posle šuta Marka Devića i da se sreća "osmehnula njegovoj ekipi".

"Ako je lopta prešla liniju, a mislim da jeste, onda je to stvarno greška sudija. Mi smo u prošlosti dosta propatili zbog sličnih situacija i mislim da nam se sreća osmehnula ovog puta",
kazao je Hodžson.

On je rekao da će njegovi fudbaleri morati da se pomuče da bi izbacili Italiju u četvrtfinalu.

"Biće uzbudljiva utakmica, moraćemo mnogo da radimo da bismo se plasirali u polufinale. Poštujem Italiju, biće teško", rekao je Hodžson.

Beta

Pogledajte još