Pas odaje vaš seksualni život

Čivavu šetaju osobe koje ne vole da se vezuju i preferiraju seks za jednu noć, pokazalo je, između ostalog, ispitivanje koje je obuhvatilo 1.000 korisnika aplikcije Kloof, starosti između 18 i 33 godine.

Pudle vole dame koje su, verovali ili ne, "vruće" i nemirnog duha. One imaju visoke standarde u svemu pa i u seksu, što znači da od partnera očekuju maskimum u krevetu, ali mu i nude "sve".

Vlasnice zlatnih retrivera su već nešto "mirnije" i asociraju na porodicu sa mnogo dece. Međutim, učesnici ankete su rekli da žene sa zlatnim retriverom doživljavaju i kao "sponzoruše", ili barem kao osobe kojima je veoma bitno koliko partner zarađuje.
Nežni i pažljivi su vlasnici zlatnih retrivera, to su muškarci kojima se može verovati jer nisu nestalne ćudi.

(old_image)

Psa rase bigl, niskog lovca u tri boje, šetaju temperamentne žene koje i same poseduju "lovačke veštine" - vode se instinktom koji ih retko vara.

Labradore vole pouzdane žene i muškarci misle da na njih mogu da se oslone.
Žene smatraju da su najatrktivniji oni muškarci koji imaju labradore i doge. One kažu da labradore šetaju tate, zapravo muškarci koji žele "kuću punu dece".

Nemačkog ovčara imaju oni koji su "jaki na delu", a slično se može reći i za vlasnike sibirskih haskija koji damama deluju kao "pravi junaci". Muškarac koji šeta šeparda znaće da brine i o svojoj ženi, smatra većina učesnica ankete.

Za vlasnike francuskog buldoga dame su rekle da su "slatki i mirni dok su mrzovoljni", ali da očekuju da će odjednom početi da reži i zavija direktno na uvo. "To su nepouzdani mrgudi koji traže seks za jednu noć", jedan je od komentara, a nekoliko učesnica anekete je reklo da za vlasnike buldoga misle da su lenji i da ne žele da se trude oko svoje partnerke.

(old_image)

Sibirski haski je rođen za život u ekstremnim uslovima, što znači i da je njegov vlasnik spreman na sve, da nije razmažen i da je tu kada njegovoj lepšoj polovini treba pomoć.

Izvor:24sata.rs

Pogledajte još