Akva seks vodič

0

Ako niste znali ili probali, vođenje ljubavi u vodi predstavlja ekstra senzualno iskustvo. Ne morate čekati da odete do mora, jezera, reke… i u kadi, pod tušem ili u bazenu možete savršeno da uživate i razigrate maštu. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da ovo leto još dugo pamtite.

ČAMAC – Opkoračite ga i sedite mu u krilo, licem okrenute ka njemu, polako se spustite na penis, oslanjajući se o njegova ramena. Krećite se gore-dole.

BAZEN – Neka on sedne na stepenik u bazenu i povije se unazad. Opkoračite ga, nogu savijenih u kolenima, licem okrenute ka njemu, i spustite se na njegov „ponos“. Krećite se napred-nazad.

DUŠEK – Lezite na dušek, okrenute na stomak, a guza i noge neka vam vise preko ivice. Neka vas on uhvati za butine, kao da gura kolica, i potom uđe u vas.

KADA – Kadu napunite do dubine od 10 cm, a zatim pustite tuš u blagom mlazu. Lezite na bok, oslanjajući se na podlakticu. Podignite gornju nogu, a drugu neka vaš partner opkorači. Kada uđe u vas, oslonite podignutu nogu na njegovo rame.

Izvor: Cosmoplitan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.