Kedira: Teško nas je pobediti!

"Veoma smo srećni zbog plasmana u polufinale. Imali smo malih problema kada smo primili prvi gol, ali smo se brzo vratili. Nas je veoma teško pobediti kada damo sve od sebe", rekao je Kedira posle trijumfa njegove ekipe od 4:2.

Plejmejker "pancera" Mesut Ozil istakao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

POGLEDAJ VIDEO: Nemačka - Grčka 4:2

"Zaslužili smo ovu pobedu i zbog toga smo u polufinalu. Nije mi bitno da li ćemo igrati protiv Engleske ili Italije, bitno je da se plasiramo u finale", istakao je Ozil.

Kapiten Nemačke Filip Lam kazao je da je njegova ekipa napravila nekoliko glupih grešaka.

"Nepotrebno smo sebi zakomplikovali stvari kada smo primili pogodak, napravili smo neke glupe greške. Drago mi je što smo se brzo vratili i uspeli da ponovo povedemo"
, kazao je Lam.

(old_image)

Strelac drugog pogotka za Grčku Dimitris Salpingidis rekao je da su on i njegovi saigrači svojom borbom dali dodatno ohrabrenje svom narodu u trenucima teške krize.

"Kada smo primili drugi gol morali smo da se 'otvorimo' i to nas je koštalo. Nadam se da su svi Grci dobili neku dozu ohrabrenja kada su nas videli kako se borimo"
, rekao je Salpingidis.

Štoper Grčke Sokratis Papastatopulos kazao je da je njegova reprezentacija uradila sve što je mogla.

"Postigli smo dva gola, uradili smo šta smo mogli. Možda bi bilo drugačije da smo bili malo pažljiviji. Stigli smo do osam najboljih reprezentacija u Evropi, a Holandija, na primer, nije i dokazali smo da smo fudbalska zemlja", kazao je Papastatopulos.

Beta

Pogledajte još