Ja imam talenat: Ko će zameniti Milija?

Mini i Tasovcu će se u najnovijoj sezoni popularnog takmičenja za talente pridružiti Marinko Madžgalj, Željko Joksimović, Ognjan Radivojević ili Konstantin Kostjukov, saznaje "Blic".

Glumca Marinka Madžgalja podukciji šoua preporučio je sam Mili, upravo iz razloga što pored glumačkog, Madžgalj ima iskustva i u muzičkom svetu kroz grupu Flamingosi čiji je član.

Pevač Željko Joksimović takođe je jedna od opcija za trećeg člana žirija, kako zbog svog velikog ličnog uspeha, tako i zbog svog mentorskog rada sa mnogim pevačima, poput Jelene Tomašević i Milene Vučić.

Bivši saradnik Gorana Bregovića, a sada solo izvođač Ognjen Radivojević je još jedna opcija o kojoj produkcija ozbiljno razmišlja.

A pravo osveženje je mogućnost da se u žiriju šoua pojavi jedno od najvećih baletskih imena sa ovih prostora - Konstantin Kostjukov, o čijem radu i umetničkom kredibilitetu svedoče brojen nagrade i veliki ugled koji uživa u baletskom svetu.

Za koga od ove četvorice umetnike će se produkcija odlučiti, još uvek nije poznato, ali poznato je da ćemo od već od jeseni nekoga od njih gledati u najnovijoj sezoni šoua "Ja imam talenat".

Koga biste vi voleli da vidite umesto Milija?

Pogledajte još