Ring ring na Belefu

0

Festival "Ring ring" na kome će biti održano sedam koncerata i muzičkih performansa počeće sutra u okviru Beogradskog letnjeg festivala (BELEF), u Beogradu.

Ring ring, koji se održava u okviru BELEF-a koji je od ove godine „Festival festivala“, biće podeljen u dva dela – prvi deo će se održati od 25. do 28. juna, a drugi od 17. do 18. jula.

Prvi deo muzičkog festivala „Ring ring“ biće na sceni Stamenković u Ustanovi kulture Palilula i tada će biti predstavljeni bendovi iz regiona i Afrike.

Bendovi „Kadabra“ iz Srbije i „Mokumba“ iz Zimbabvea nastupiće 25. juna. Grupe „Divanhana“ iz Bosne i Hercegovine i „David Jengibarian trio“ iz Jermenije i Madjarske nastupiće 26. juna. Bend „Tamikrest“ iz Malija na „Ring ring“ festivalu svira 28. juna, u okviru BELEF-a koji od ove godine ima nov koncept – postao je „Festival festivala“.

Frontmen afričkog benda „Mokumba“ Matijas Muzaza (Mathias Muzaza)rekao je da zna i da je čuo od kolega muzičara da je publika u Srbiji „posebno vatrena“, ali i da je teško osvojiti je.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.