Kristofer Nolan više nikad sa Betmenom

Ema Tomas, Nolanova supruga i producentska partnerka, rekla je da jednostavno više ne postoji mogućnost da se nakon filma "Uspon Mračnog viteza" (The Dark Knight Rises) on ikada više vrati ovom serijalu koji je bukvalno digao iz pepela.

Na pitanje magazina "SFX" da li bi Kristofer Nolan pristao da režira četvrti deo serijala Betmenu, njegova supruga Ema je bila vrlo jasna:

- Ne. Nikada. To zaista znači nikada. Jednostavno ne mogu da zamislim svet u kom bi se on hteo da se vrati na to.

Tomasova je, takođe, rekla i:

- U određenom trenutku je zanimljivo otići i raditi nešto drugo. Potrošili smo skoro deset godina života radeći filmove o Betmanu. Bio je jako uzbuđen zbog poslednjeg filma i zbog priče koju je smislio, ali jednostavno ne mogu da zamislim da bi mogao da se uzbudi zbog druge verzije iste stvari. Najbolja stvar o trilogiji je ta da imate početak, sredinu i kraj. To je kao produžena verzija običnog filma. Ako snimite i četvrti, onda su to samo epizode filma, a ja mislim da se njemu ne bi svidela ideja da snimi još jedan film u kome se samo menjaju različiti loši likovi.

"Uspon Mračnog viteza" u domaće bioskope stiže 26. jula i veoma se nestrpljivi, jer poznato je da je Nolan od Betmena napravio pravog superheroja sa dubinom. Tako da, veliko finale mora biti baš veliko!

SAZNAJ SVE O FILMU: Uspon Mračnog viteza

Pogledajte još