Ceca traži srodnu mušku dušu

0

Tražim srodnu mušku dušu, izgled nije bitan, ali mir i sigurnost jesu, ovako bi mogao nekako da glasi oglas lične prirode Svetlane Cece Ražnatović.

– U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama, već je to muškarac kraj kojeg bih osetila sigurnost i mir – rekla je Ceca u intervjuu za časopis “Ceca specijal“.

U još jednoj svojoj ispovesti Ceca je otkrila svoj pogled na sve što je Srbiju zadesilo u prethodne dve decenije:

Vremena u kojima smo živeli svih ovih godina bila su vrlo turbulentna i imam osećaj kao da nas je sve nosila neka bujica, a mi smo udarali o stene, krpili rane, nastavljali dalje, i bilo je jednostavno previše informacija, previše odluka – rekla je Ceca.

Pevačica je takođe isptičala da od svoje 13. godine ima potrebu da svojim glasom prenese sve ono što joj se dešavalo u privatnom životu.

Nisu sve moje pesme autobiografske. Mnoge se bave nekim uopštenim, uglavnom ljubavnim temama, ali u svaku je unet jedan deo mog života. Velika je privilegija što sam imala šansu da kroz čitav svoj život, upravo kroz pesme, oslikavam ono što mi se dešavalo u životu – naglašava Ceca.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.