Bilo jednom na Twitteru

Pokojna Mileva neupokojenog jezika, sa svojih 128k sledbenika na twiteru može da papirira svakoj domaćoj zvezdi, Ceca Ražnatović joj beži za samo 1000 pratilaca, a Jelena Karleuša koju je "oplela" u toliko navrata ima samo nekoliko hiljada više. Dala je nekoliko inrevjua, piše blog na S media Portalu, gostovala je kod Ognjena Amidžića koga je "naterala" da obrije brkove...?!

Slobodan Milošević je malo čas twitnuo "Da nije bilo fijaska u Feketiću, Šarić bi bio uhapšen pre izbora.". Pravo u srce. Formiranje Vlade Srbije u 140 karaktera.

Nichim Izazvan je dogurao do kandidata za Predsednika (skupštine stanara zgrade)

Ipak ne možemo da se ne zapitamo ko se krije iza ovih lažnih avatara i psudonima? Definitivno duhovite i inteligentne osobe koje imaju toliko toga da kažu. Opet, može li svako da stavi neku lažnu sliku i ime kakvo hoće i "raspali" po svima: od predsednika do pevaljki? Očigledno da može, i to je zabavno hiljadama ljudi.

Postoje i zvezde realnog života koje su logićno i na twiteru zvezde, koju su moljene da nešto ritvituju, pa nije mala stvar kad jedan Ivan Ivanović ritvituje baš tebe , a ako te zaprati Istok Pavlović možeš naučiti da Sunce izlazi na zapadu. A sad sve devojčice znaju da Vladu Vuksanović od proklete tehnologije ceo dan bole oči. Može li život da bude lakši?

Neko jednom na Tviteru reče da ova društvena mreže treba se zahvali Vladi Srbije na ovolikom procentu nezaposlenosti, jer kako bi inače ovoliko vremena provodili kuckajući. Ili smo samo usamljeni, pa nam je ovo grupna psihoterapija.

PlS RT, hoću i ja da imam titulu "uticajna twiterašica".

Pogledajte još