Radnici "Autosaobraćaja" nastavili blokadu autoputa

0

Grupa od oko 100 radnika "Autosaobraćaja" u sredu je sa oko 10 autobusa nastavila blokadu saobraćaja na autoputu Kragujevac-Batočina, jer nije prihvaćen predlog sva tri sindikata tog preduzeća da se štrajk privremeno zamrzne.

Predsednik Samostalnog sindikata „Autosaobraćaja“ Milivoje Bulatović rekao je agenciji Beta da je pre podne Štrajkački odbor raspušten, a da su predstavnici sva tri sindikata – Samostalnog, Nezavisnosti i Sloge, odlučili da se štrajk zamrzne do daljnjeg.

„Obavestili smo radnike na blokadi puta o dogovoru, ali oni nisu prihvatili naš predlog. Poručili smo im da treba da se prekine blokada puta, da se više ne maltretiraju gradjani i vozači i da se vratimo svom poslu i ne stvaramo gubitke“, rekao je Bulatović.

On je naveo da su sindikalci u stalnoj komunikaciji sa čelnicima lokalne samouprave u Kragujevcu kako bi se pronašlo najbolje rešenje za izlazak preduzeća iz krize.

Radnici „Autosaobraćaja“ su juce ujutro počeli blokadu autoputa sa 25 autobusa, kada je blokirana i glavna autobuska stanica.

KRAGUJEVAC, 27. juna 2012. (Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.