Bento: Nedostajalo nam je sreće

"Španija je imala dobre prilike, ali smo mi imali više šansi, a mogli smo još više da ih stvorimo. Moji igrači su trenirani I spremani za ovakve situacije, ali fudbal je čudna igra i ako nemate malo sreće, onda vam sve propadne. Mi nismo imali nešto mnogo sreće, ni tokom igre, ni tokom penala", rekao je Bento posle utakmice u Donjecku.

"Nismo izgubili zbog bilo kog drugog faktora, već što je Španija bila mnogo koncentrisanija tokom penala"
, dodao je Bento.

POGLEDAJ VIDEO: Španija preko Portugala do finala

Selektor Portugala je kazao da je Španija zaslužila da igra u finalu, ali da je njegova ekipa pokazala da može da igra sa svakom reprezentacijom na svetu.

"Španija je stvarno zaslužila da igra u finalu, pokazali su veliku želju, ali moram da pohvalim i svoje igrače kako su odigrali ovo prvenstvo. Sigurni smo da možemo da se takmičimo sa svakim timom, na svakom takmičenju. Umemo da igramo i to smo pokazali na ovom prvenstvu"
, kazao je on.

Bento je rekao da se ne kaje što Kristijano Ronaldo nije šutirao penal ranije, jer je bio određen da izvede jedanaesterac u petoj seriji.

"Ronaldo je trebao da šutira peti penal, ne kajem se što to nije učinio ranije. Glupo je sada govoriti o tome, Španija je pobedila, mi nismo prošli u finale, ali smo veoma ponosni na svoju igru i ono što smo uradili ovde", rekao je Bento.

Beta

Pogledajte još