SARS: "Koliko para toliko muzike"

0

Grupa SARS otvorila je festival Belgrejd koling pred oko hiljadu ljudi, a posle prve pesme bini je prišao njihov menadžer Dragan Kovačević Žabac koji je pozvao članove grupe da siđu s bine.

Kako piše „Kurir“ na pitanje obezbeđenja zbog čega besni, Žabac je iznerviran tražio da se koncert odmah prekine jer im nije isplaćen dogovoreni honorar za nastup.

Žabac je u jednom trenutku pokušao da se popne na binu, ali je obezbeđenje festivala reagovalo i povuklo ga dole. Momci iz SARS poslušali su Kovačevića i posle tri otpevane pesme završili s nastupom.

Kurir je od pevača grupe Žarka Kovačevića Žareta pokušao da sazna da li je svirka prekinuta zbog novca, na šta je on odgovorio da je i to moguće, jer oni na bini nisu dobro čuli šta dovikuje njihov menadžer. On je, međutim, dodao da je prekid izazvan tehničkim problemima i pomeranjima tonskih proba, što je pretumbalo nastupe svih bendova.

Razočarani smo što je naš termin za nastup trpeo zbog toga i što publika nije čula ceo repertoar koji smo spremili – izjavio je Žare.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.