Ceca, Čola, Brega i Joksimović u Top hilu!

SENZACIJA U CRNOJ GORI - OTVARA SE NAJVEĆA DISKOTEKA NA BALKANU

Kako saznajemo već je sve spremno za gala otvaranje, a montirana je najveća fiksna bina sa najboljom opremom na planeti. Produkcijski je sve spremno, pa će tako Top Hil biti bolji od bilo koje diskoteke i kluba na Ibici.

Po standardu, ovaj klub neće zaostajati ni za jednim svetskim, a u prilog tome govori i spisak imena zvezda koje će nastupati u njemu, kako domaćih tako i svetskih. Pored 90 dana intenzivne kampanje u kojiima će učestvovati FTV Interantional, Fashion One, MTV Russia, MYZ Russia, Ello Russia, World fashion Channel Russia, od jula do septembra su zakazani koncerti Dina Merlina, Cece Ražnatović, Tonja Cetinjskog, Željka Joksimovića, Gorana Bregovića, Zdravka Čolića kao i nastupi mnogih inostranih zvezde čija se imena drže u tajnosti.

Klub je pretrpeo ozbiljne arhitektonske izmene, sagrađen je poseban parking kapaciteta od 50 mesta i poseban VIP ulaz, prilaz klubu je bolje organizovan, sagrađeni su kružni tokovi, velika ulazna kapija, 40 ari placa oko kluba je oplemenjeno sa zelenilom i palmama.

Na otvaranju u subotu nastupiće Dj Romain Saint Gilles i DJ Sisco Delbello (SO RICH SO PRETTY).

Interesantno je da će 04. jula nastupiti Antoine Clamaran a 11. jula Sander Van Doorn koji je bio najveća zvezda ovogodišnjeg WHITE SENSATION u Beogradu a prošle godine je imao interplanetarni hit KOKO.

Pogledajte još