Survival grupe Muse himna Olimpijskih igara (AUDIO)

Pesma "Survival" popularnog britanskog benda Muse koji je čuven po svojim izuzetnim koncertnim nastupima i odanoj publici, ispunila je nekoliko bitnih uslova da postane zvanična himna Olimpijskih igara 2012. u Londonu.

Prvo, ovu himničnu pesmu izvodi bend iz Velike Britanije, zatim, po stavu komisije, vrlo je inspirativna i poziva na tradiciju.

Ovu pesmu ćemo od 27. jula slušati svaki dan, jer će pratiti sve internacionalne prenose Olimpijskih igara. Tako da, fanovi Musea - pripremite se na radost!

Naravno, bend Muse, poznat po hitovima koji liče na himne poput "Starlight", "Time Is Running Out" i "Undisclosed Desires", izuzetno je uzbuđen zbog ove velike počasti...

Pesma je prava himna, pomalo u maniru benda Queen. Obavezno je poslušaj! Kako su Muse oduvek Nadlanu.com favoriti i zauvek ćemo pamtiti njihov koncert u (praznoj!) Areni, uvereni smo da je ova pesma apsolutni pogodak. Još jedan hit, ali u sportske svrhe, i opet jeza od glasa Meta Belamija. Bravo za izbor! Čak iako nekim fanovima "Survival" nije baš "legao"...

Pogledajte još