Najgore osobine tvog horoskopskog znaka

Ovan - Surovi, bahati, sebični gadovi koji uvek moraju da budu šefovi i glavni u svemu. Uzrok tome mogu biti samo dve stvari – mala veličina polnog organa u slučaju muškaraca ili male grudi u slučaju zena. I da se ceo svet okrene protiv njega, on bi i dalje tvrdio su svi ludi, a da je samo on pametan i uvek u pravu.

Bik - Samozadovoljni, ćutljivi dosadnjakovići, dosadni kao klub penzionera. U stanju su da jedu od jutra od mraka i da se ne pomere sa fotelje koja je već uveliko poprimila oblik njihove zadnjice. Hortikulturu smatraju sportom.

Blizanci - Glavne trač babe koje mogu da ogovaraju satima. Ljigavi, dvolični prevrtljivci koji se menjaju kako vetar dune. Kad pomislite da se skrasio, on će već biti na drugom kontinentu.

Rak - Posesivni mazohistički ludaci koji pohisterišu ako im ne poželite dobro jutro u pravoj intonaciji.
Svoje komplekse leče sakupljajući pare u kasici prasici svog čukun-dede. Menjaju raspoloženje kako im padne na pamet – od depresije do histerije.

Lav - Arogantni, prepotentni podcenjivači koji sve gledaju sa visine. Narcisoidni kompleksaši koji su u stanju da ceo dan provedu ispred ogledala. Puni su velikih ideja i planova koji na kraju koriste samo njima, pošto ih naravno nije briga za druge (obične smrtnike).

(old_image)

Devica – Opsesivno - kompulsivni neurotičari koji se stresa oslobađaju čisteći stan, kineski porcelan i ručno sakupljajući mrve sa poda. Prezahtevne, večito nezadovoljne i naporne cepidlake koje su u stanju da zvocaju po ceo dan. Ni previše im nije dovoljno.

Vaga - Narcisoidni umišljeni dobrotvori koji ne mogu da pomognu ni sebi, a kamoli drugima. Treba im nedelju dana da se odluče da li da naruče "koka-kolu" ili "pepsi", a toliko su lenji da ih ni zemljotres ne bi naterao da se izvuku iz kreveta.

Škorpija - Samoživi perverzni autodestruktivci koji svoju muku ne mogu da podnesu sami, pa sa sobom povlače još sto ljudi.
Da je sutra kraj sveta, ne bi se previše potresli, samo bi nastavili da upražnjavaju svoje sado - mazo orgije.

Strelac - Najveći kockari i raspikuće, da mogu prokockali bi i sopstvenu ženu. Nenormalni optimisti kojima je entuzijazam toliko veliki, da je oživljavanje iz mrtvih i teleportacija na Mars sasvim moguća za njih. Užasavaju se da drugima priznaju kada im je teško i svima sole pamet.

Jarac - Pravi pravcati sadisti i goniči robova. Reč izvini i oprosti ne postoje u rečniku, jer misle da su nepogrešivi. Prodali bi i dušu za društveni ugled i materijalnu dobit.

Vodolija – Vulgarni, nepristojni pametnjakovići koji uvek sve znaju i zabadaju noseve u tuđe živote. Umišljeni kvazi-filozofi koji su uvek puni saveta i planova za druge, ali svoje sopstvene ne umeju da ostvare.

Ribe - Samosažaljevajući depresivci koji su u stanju da cmizdre po čitav dan, čekajući da neko dođe da ih uteši. Nisu u stanju ni da se potpišu bez tuđe pomoći, najveću glupost vide kao pravo svetsko čudo pa postaju euforični zbog takvog saznanja. Kada izađu iz depresije, ispunjavaju vreme pomažući drugima, onda se opet deprimiraju – pa sve tako u krug.

Pogledajte još