Kristi Tarlington: Ista kao pre 20 godina

0

Nekim lepoticama godine izgleda zaista ne utiču na dobar izgled. Očigledan primer je nekadašnji supermodel Kristi Tarlington koja i danas blista kao nekada kada je vladala modnim pistama.

Čuveni supermodel Kristi Tarlington je izgleda pronašla fontanu mladosti, pa u 43. godini izgleda kao što je nekada kada je, sa ostalim supermodelima, vladala svetom mode i osvajala naslovnice svih najpoznatijih časopisa sveta.

Za Kristi kao da su

devedesete bile juče, sudeći po fotografijama u letnjem izdanju magazina „Capitol File“ u kome blista u odeći sa potpisom „Luj Viton“ i svojim novim zaštitnim znakom – šiškama. Njena koža, verujemo bez Photoshopa, blista i izgleda veoma sveže kao kada je pokoravala modne piste zajedno sa Naomi Kempbel, Klaudijom Šifer, Sindi Kroford i Tatjanom Patic.

Njene karakteristične krupne oči, pune usne, lepa koža i zgodno telo već više od dvadeset godina krase brojne naslovnice, kampanje i modne revije.

Da li je u pitanju genetika ili ljubav prema suprugu – reditelju i glumcu Edvardu Burnsu s kojim ima dvoje dece? Nadajmo se da će Kristi jednom otkriti tajnu svoje dugovečne lepote…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.