Saša Kapor čuvar oružja!

0

Da li to puška glavu čuva? Mladi pevač Saša Kapor u noći između srede i četvrtka završio je u policijskoj stanici zbog posedovanja oružja!

Saša je sa svojim društvom u sredu uveče izašao na beogradski splav „River“, gde je policijska patrola tokom redovne kontrole kod njega našla pištolj, piše list „Alo“

Iako je tvrdio da oružje pripada prijatelju koji je službeno lice, a da ga je on samo čuvao, protiv Kapora je, kako nezvanično saznajemo, podneta krivična prijava!

Kapor je bio u velikom društvu. U jednom trenutku, oko 2.30, na splav je došla policija, koja je u skladu sa svojim ovlašćenjima obavljala redovnu kontrolu. Nakon što su ga legitimisali, kao i ostale goste, policajci su kod Saše pronašli pištolj – otkriva naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je pevač odmah priveden da da iskaz organima reda.

Ne znam šta se dalje dešavalo, ali video sam da je Kapor otišao u policijsku stanicu, gde je verovatno objasnio odakle mu oružje i zašto ga je nosio na splav. U svakom slučaju, nije mu bilo prijatno, što se videlo po njegovom izrazu lica – zaključuje naš sagovornik.

Kapor kaže da je on samo čuvao oružje…
Bio sam sa velikim društvom i jedan od drugara je službeno lice. Kada je odlazio u WC, dao mi je oružje da ga pričuvam. Ja sam stavio pištolj kod sebe i odjednom je došlo obezbeđenje, a odmah nakon toga i policija, sa kojom sam otišao u policijsku stanicu. Dao sam izjavu i eto.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.