Ana zaprošena!

Nova godina donela je Ani Ivanović - bračnu ponudu! Ne, nije Fernando Verdasko stigao u Brizbejn s prstenom, već je u subotu srpskoj teniserki na treningu prišao mlađani skupljač loptica i smelo ispalio rečenicu: "Hoćeš li da se udaš za mene?" Ana je samo na momenat bila zatečena, a onda se nasmejala i učtivo odgovorila: "Možda kad budeš stariji..."
Zaljubljeni dečkić je ushićeno stegao pesnicu, kao što Ivanovićeva proslavlja poene, a onda petoj igračici sa VTA liste otpevao i pesmu koju je napisao specijalno za nju. 

Ani je poslednjih meseci baš krenulo s muškarcima. Pošto je svakodnevno punila stupce svetske štampe fotografijama i storijama o romantičnoj vezi sa Fernandom Verdaskom, pre nekoliko dana australijski paparaci su je „uhvatili“ kako se brčka u okeanu sa zgodnim lokalnim golf igračem Adamom Skotom. Slike sa Nuza Heds biča u Kvinslendu munjevito su obišle planetu putem raznih Internet stranica, pa ostaje da se vidi kako će reagovati Verdasko. Iznenadna prosidba na teniskom terenu sigurno će mu pasti mnogo lakše od novogodišnjih čarolija u talasima... 

www.novosti.rs

Pogledajte još