Ekstatičnih 50 zlatnog dečka Holivuda

U sred je razvoda od koga se očekuje da bude pravni spektakl američkog šoubiza. Da li će to sprečiti Toma Kruza da svoju polovinu veka dočeka u ekstatičnom raspoloženju po kome je poznat? Njegov sajentološki "brat" Dejvid Miskevidž sigurno zna... Kao što je, uostalom, znao koja će mu supruga odgovarati bar tih pet godina koliko je bio sa Kejti Holms.

Srećan 50. rođendan dragi Tom i... pa, drugar, zadrži go..nca samo na licu ako ona zaista čine da izgledaš i dalje tako mlado i sveže, ali ih se otarasi iz ostalih segmenta života!

Samo da mu ta ista uverenja ne ukradu čuveni osmeh, neverovatnu energiju i opasno dobar osećaj za šoubiz. Sada više ništa nije izvesno, posebno ako se održi još jedan "kasting" za njegovu novu suprugu, kako se priča da je bio slučaj sa Kejti koja je na kraju, izgleda, pobegla od "tereta zvanog Tom Kruz".

Ipak, niko ne bi pobegao od Tomovih sjajnih uloga koje će zauvek biti tu na njegovu i na ponos čitavog Holivuda. Uspeh mu ne može niko osporiti u koji je uložen nezamislivo veliki trud, rad i ljubav i zato će on, uprkos svemu, zauvek ostati Nadlanu.com favorit.

Večeras u 22.00 na TV Prva film ''Širom zatvorenih očiju''

Top Gun

Ulogu Mavericka ne bi mogao da odigra baš niko drugi - samo Tom! Čist Nadlanu.com favorit!

Nemoguća misija

Itan Hant je jedan od najcool akcionih junaka rođenih u Holivudu. A itan Hant je jednostavno Tom Kruz!

Kišni čovek

Ko kaže da Tom može samo da igra u akcijama? Ovaj film je dokaz da kada treba ozbiljno okreni Tomov broj telefona.

Džeri Megvajer

Tom svakoj svojoj ulozi daje celog sebe. Poznato je da sam radi kaskaderske scene. A ovde je dao celo srce.

Collateral

Tom ima puno po definiciji cool uloga. Ovo je nesumnjivo jedan od najcool filmova koje je snimio, a ima čak 34 iza sebe. Za sad!


Mada, ima Tom još uloga, koje nisu filmske, ali su isto tako izvedene pred kamerama... Pored njegove čuvene druželjubivosti i spremnosti da sa fanovima i novinarima strpljivo provede i sate na crvenom tepihu, Tom ponekad i... odlepi?!

Čuveno skakanje kod Opre! Zaljubljen čovek ili preterivanje?

Tom o sajentologiji... Da li je ovo uloga za Oskara ili iskrena vera?

Pogledajte još