Glamurozna noć otvaranja "Purobiča" u Porto Montenegru

Tim povodom, 30-tog juna, vlasnik „Purobiča” Mats Valstrom, na prestižnom partiju u samoj Oazi mora, okupio je crème de la crème domaćeg i svetskog džet seta. Odabrane zvanice iz sveta biznisa, politike, medija, kao i domaći i inostrani trendseteri, u atraktivnim toaletama poput onih sa Kanske kroazete, zajedno su uronili u noć luksuza, glamura I potpunog hedonizma, pored „Purobič” bazena koji se pripija i preliva pravo u more.

POGLEDAJ I: Otvaranje kluba "Purobič" Porto Montenegro - FOTO

Ovaj gala parti, kao I sam „Purobič” koncept, te noći bio je osmišljen da zavede sva čula. Neodoljiva pozadina valova, odsjaj baklji, miris mora pomešan sa mirisom raskoši, lepote, šampanjca, ukusnih morskih zalogaja i dobre atmosfere, izpunio je sva očekivanja izbirljive klijentele, te se u par navrata moglo čuti poređenje sa čuvenom prošlogodišnjom proslavom britanskog milijardera Natanijela Rotšilda na ovom istom mestu.

Poznate zvanice čije su jahte brižno čuvane u tivatskoj marini nisu skrivale svoje impresije, a jedna od glavnih zvezda „Purobič “ partija bio je predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, koji se gostima u Porto Montenegru priključio u sitne sate, upravo sa svoje jahte. Svojim prisustvom, parti su uveličali I potpredsednik Vlade Branimir Gvozdenović, italijanski ambasador Serđo Brabanti, jedan od vodećih biznismena Srbije, Miodrag Kostić, predsednik „Atlas” grupe Duško Knežević, kao I načelnik Generalštaba VCG viceadmiral Dragan Samardžić.

Sjajnoj atmosferi i pozitivnoj energiji doprineo je i nastup poznatog švedskog DJ-a, Nikki , koja je do sitnih noćnih sati puštala muziku koja se fenomenalno uklapala uz šum mora, te je ovu zabavu pod zvezdama učinila jos življom, a pojedine zvanice koje su specijalno sa svojih jahti sišle na „Purobič”, isprovocirala da upotpune svoj ugođaj noćnim kupanjem u bazenu.

„Purobič” Grand otvaranju, takođe su prisustvovali i biznismeni Branislav Grujić, Duško Knežević, Zvonko Biljecki, voditeljke Marija Kilibarda i Biljana Obradović, glumica Marija Karan, slikarka Jelena Blečić, maneken i bivša Mis Srbije Sanja Papić, zatim, manekenka Ivana Kukrić, fudbaler Niša Saveljić, pevači Neda Ukraden, Niggor i Knez, maneken Nikola Šoć, vlasnica Superstar agencije Goga Grubješić, fudbaler Stevan Jovetić, glumci Aleksandra Janković i Goran Jeftić, voditeljke Nikolina Pišek, Fani Stipković, Marijana Mićić, PR menadžer portala Nadlanu Ivana Milović, ex članica grupe Models Nadežda Jokić, stilista Nevena Ciganović i brojni „trendseteri“ iz regiona koji su bili pozvani da dođu na ovo gala veče.

Bazen u Porto Montenegru je uz Palma de Majorku, Marbelju i Viljamuru tek četvrta lokacija na svetu u kojoj ovaj poznati svetski turistički brend razvija urbani stil plažnog luksuza, zato je sasvim izvesno da je Montenegro ove godine svoju ponudu upotpunio nesvakidašnjim mestom, a turistima koji su ljubitelji uživanja u čarobnom, blago orijentalnom ambijentu sa sofisticiranim detaljima, sjajnoj internacionalnoj i morskoj kuhinji uz besprekornu uslugu u magičnom okruženju mora i planina, otvorio vrata hedonizma i za telo i za duh.

Marija Karan: Ovog leta bih volela da na dlanu imam sve svoje prijatelje na jednom mestu, može baš ovde na Purobiču.

(old_image)



Ivana Kukrić: Na dlanu bih volela da imam mnogo toga, ali neka recimo bude zlatna ribicu koja će mi ispunjavati sve želje.

(old_image)


Neven Ciganović: Volio bi imati cijeli svijet nadlanu, inače sam skroman, našalio se Neven.

(old_image)


Nenad Knežević Knez: Ovog ljeta bi na dlanu volio da imam ljubav i zdravlje. To je najvažnije.

(old_image)


Portal Nadlanu.com je bio deo glamurozne večeri otvaranja "Purobiča"!
Na fotografiji ispod: Ivana Milović, PR portala Nadlanu.com

(old_image)

Pogledajte još