Verenica Toma Hardija - dvojnica Marije Karan!

Britanski glumac Tom Hardi je omiljen među ženama (i muškarcima!) širom sveta kako stasom, tako i stavom. Eksperimentisao je i sa muškarcima što nikada nije krio. Zato je toliko i omiljen, jer kod njega prosto nema foliranja. A taj stav stvara glumca za sva vremena...

Međutim (na žalost mnogih fanova koji sanjaju sebe s Tomom), nakon upoznavanja na TV filmu "Orkanski visovi" (Wuthering Heights), Tom se od 2009. godine "smirio" uz britansku glumicu Šarlot Rajli s kojom se 2010. i verio. Iako se pričalo da će se pridružiti svom vereniku na filmu "Uspon Mračnog viteza" (The Dark Knight Rises) koji igra zločinca Bejna, Šarlot ipak nije dobila ulogu Žene mačke, već nju sada igra En Hatavej.

Ali, čini se da Šarlot, barem na ovim prostorima, ima prostora da postane popularna kao "dvojnica" naše popularne glumice Marije Karan. U režiji debitanta Stiva Stouna, snimljen je horor/triler "Entity" (Entitet) koji nas je sasvim trgao kada smo videli trejler. I to ne zato što je previše strašna priča o četiri leša pronađena u sibirskim šumama 1998. godine, već kada smo videli koliko Šarlot u ovom filmu podseća na Mariju. Pogledajte trejler i nećete poverovati koliko dve mlade glumice podsećaju jedna na drugu, barem u ovom trejleru, ako ne i kada su bez filmske šminke.

Ono što je posebno interesantno jeste da u hororu "Entity" igra Branko Tomović, glumac našeg porekla koji godinama živi i radi u Londonu, a i prijatelj je Marije Karan.

O filmu "Entity" saznaj više na zvaničnom sajtu a uskoro i intervju sa Brankom Tomovićem samo na Nadlanu.com.

Pogledajte još