"Underworld" treći put...

"Podzemni svet: Uspon Lajkana" (Underworld: Rise of the Lycans) uskoro u bioskopima!

Vekovima duga, krvava borba između dva besmrtna plemena započinje u filmu "Podzemni svet: Uspon Lajkana" koji u domaće bioskope stiže 29. januara.

Treći film iz serijala "Underworld" bavi se počecima sukoba između aristokrata-vampira poznatih kao Dileri Smrti i njihovih nekadašnjih robova - Lajkana. U Mračno doba, mladi Lajkan po imenu Lusijan izdvaja se kao moćni vođa koji okuplja vukodlake u pobuni protiv Viktora, okrutnog vampira koji ih je porobio. Lusijanu se u borbi za slobodu Lajkana pridružuje njegova tajna ljubavnica Sonja, Viktorova kći.

Reditelj filma je Patrik Tatopulos, koji je, inače, dizajnirao maske za likove u sva tri dela. Glavne uloge ovog puta su pripale Majklu Šinu (Lusijan), Bilu Najiju (Viktor), Krejgu Parkeru (Sabas) i Kevinu Griviusu (Rejz). Takođe, ekipi se pridružuje i Rona Mitra u ulozi vampirice Sonje. 

Len Vajzman, reditelj filmova “Podzemni svet” (2003) i “Podzemni svet: Evolucija” (2006), ovog puta pojavljuje se kao producent, dok se zvezde prethodna dva dela - Kejt Bekinsejl i Skot Spidmen, odnosno Selena i Majkl - ovog puta neće pojaviti. 

U nastavku pogledajte trejler filma "Podzemni svet: Uspon Lajkana"!

 

 

Pogledajte još