Gorica rekla Kokanu: Sram te bilo upravniče!

Šokirana ovim nekolegijalnim i bahatim ponašanjem, poznata glumica Gorica Popović, uzela je mikrofon i Kokanu Mladenoviću poručila: "Sram te bilo upravniče!"

Naime, nakon jubilarne predstave "Kosa", u foajeu pozorišta je organizovan koktel kome su prisustvovale brojne zvanice, uključujuči i reditelja i aktuelnog upravnika Ateljea 212 Kokana Mladenovića, čiju smenu traži većina ovog pozorišta (njih 25 od 33).

Koktel koji se održavao u foajeu počeo je u vreme dok se na sceni Petar Kralj i dalje održavala predstava "Čekaonica", a buka i glasna muzika koji su dopirali sa proslave ometali su glumce da igraju, a publiku da prati predstavu.

Glumci iz predstave "Čekaonica", koji su se nalazili u Ateljeu 212 šokirani su i revoltirani ovakvim ponašanjem upravnika, izjavila je za Mondo glumica Gorica Popović.

"Na molbe inspicijenta da se muzika na proslavi utiša, kako bi se predstava na maloj sceni nastavila, upravnik i njegovi gosti su se oglušili i nastavili da prave buku", opisala je Gorica Popović.

"Nakon što se oglušio o molbu inspicijena da omogući glumcima da igraju predstavu i publici, koja je kasnije vrlo nezadovoljna i šokirana izašla iz sale, da prati istu, popela sam se na koktel, uzela mikrofon, i jedino što sam mogla da kažem je bilo 'sram te bilo upravniče'.

Na to je Mladenović reagovao odmahivanjem ruke i rečenicom 'teraj dalje', koju je uputio muzici.

Gorica Popović je ukazala da je time upravnik pozorišrta pokazao koliko poštuje publiku koja je platila karte i bez koje pozorište ne bi ni postojalo.

Glumci koji igraju u predstavi naglasili su da je publika iz sale izašla vidno revoltirana jer joj nije bilo omogućeno da odgleda predstavu.


Pogledajte još