Prati Exit na svim društvenim mrežama!

U mobilnom telefonu, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima svi fanovi Exit Festivala imaće iz minuta u minut izveštaje o svemu što se dešava: od toga šta hedlajneri misle o Exitu, Novom Sadu i publici, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do snimaka uživo festivalskih dešavanja.

Nemojte se iznenaditi ako zvanični sajt Exit Festivala tokom udarnih dana najboljeg provoda na Tvrđavi bude izgledao malo drugačije - svi ovi prenosi, i svi društveni mediji, biće upravo tu objedinjeni kako biste na jednom mestu imali sve što vam treba.

Za sve koji zbog posla i drugih obaveza ne budu na Petrovaradinskoj tvrđavi, omogućeni su prenosi pojedinih celih nastupa sa Tvrđave direktno, uz pomoć www.YouTube.com/EXITfestivalTV. Već sledećeg jutra, dok pijete prvu popodnevnu kafu, na glavnoj stranici sajta moći ćete da vidite video snimke delova najboljih koncerata od prethodne večeri i to u visokom kvalitetu.

Na Exitfest.org, a uz pomoć našeg naloga na Flickr.com čekaće vas najsvežije i najbolje fotografije, a prve možete da vidite odmah na ovoj stranici.

Twitter, trenutno jedna od najaktuelnijih socijalnih mreža, omogućava izvođačima i posetiocima da budu direktan real-time činilac festivala. Pratite @ExitFestival da biste saznali zvanične, korisne i servisne informacije. Pratite @ExitLive, koji će biti vaša dosadna, ali brižna mama puna ljubavi koja vas podseća na na sve, od vremenske prognoze, preko informacija o parking mestima, do toga kada treba da krenete sa glavne bine na Explosive da ne biste propustili omiljenog izvođača. Uz hashtag #Exit2012 izrazite svoj utisak, mišljenje, i ako to bude dovoljno važno, kul, zanimljivo - baš vaše reči mogu se pojaviti na video bimovima.

Naravno, na našoj stranici Facebook.com/Exit.Festival objavljujemo informacije, fotografije i video snimke, a vi možete kao i uvek, dati svoj doprinos komentarima, lajkovima, fotkama...
Posetioci će moći da aploaduju sadržaj na razne načine na Facebook.

Ne zaboravite, Reggae Stage i Loud & Queer Cruising Point biće biće slobodne, gradske wi-fi zone, tako da kad vam se pritvituje, možete iskoristiti ovu pogodnost. Izrazite svoje utiske u svakom trenutku.

Audio sadržaj je moguće aploadovati na SoundCloud sa nazivom ili tagom "exitfestival" i SoundCloud plejer će se pojaviti na exitfest.org live web sajtu.

Ukoliko posetioci žele da podele svoje fotografije sa drugima, osim Flickr grupe moguće je koristiti mobilne aplikacije, EXIT festival app, Instagram app, EyeEm app gde je dovoljno napisati "exitfestival" prilikom aploadovanja fotografije. Najbolje fotografije nećemo zaboraviti!

Pogledajte još