JK zavrtela festival muzike u Vrnjačkoj Banji

Jelena je dobila specijalnu nagradu festivala za najtiražniji album godine, a u kraljicu srpskog banjskog turizma stigla je neposredno pred izlazak na scenu, pod policijskom pratnjom. Kako je i tražila, Divu su u Banji čekale neprskane jabuke, grickalice bez glutena i Evian voda. Hiljade ljudi okupljenih na trgu Promenada vrištalo je u glas do izlaska dive na scenu koja ih je pojavom ostavila bez teksta. Jelenina odevna kombinacija bila je ubitačna za muški deo publike pa su okupljeni šumadinci bukvalno urlali.

POGLEDAJ I FOTO: JK zapalila Vrnjačku Banju

Jelena im nije ostala dužna, pa ih je „počastila“ odličnom koreaografijom koja je pokazala sve nje obline, pa i više od toga.

Viki napravila lom!
U revijalnom delu festivala pojavila se i Violeta Viki Miljković, koja je sa tridesetak igrača na sceni izvela pesmu „Rumba“. Pevačica je kako scenskim nastupom tako i pesmom podigla na noge okupljenu publiku, i definitivno će ovo biti nastup o kome će se dugo pričati u banjskoj lepotici.
Viki je privuka pažnju i nekoliko stranih producenata koji su boravili u Banji zbog karnevala, pa je izvestan i proboj na inostrano tržište.

Pobedio Dado Glišić!

Pobedu na sedmom po redu festivalu u Banji odneo je Dado Glišić sa pesmom „Dođi“. Drugo mesto osvojili su Nevena i Filip iz Prvog glasa Srbije sa pesmom „Nesrećo“. Treće mesto osvojila je Milica Krsmanović.

Nagrada za najbolju kompoziciju pripala je Martini Vrbos, za žensku interpretaciju, Maji Nikolić, a za mušku, Nenad Cvijetić. Nagradu novinara odnela je Zejna, dok je nagradu za debitanta festivala dobio Igor Terzija. Nagradu za najbolji tekst dobili su Željko Vasić i Dule Alagić, dok je za najbolji aranžman nagrađen Saša Dinić za pesmu koju je izvela Snežana Nešić.

Pogledajte još