Lisicolike Girls sa Dedinja: Trejler za novu seriju "Cimerke"

Jana (Iskra Brajović) je bila "mamina i tatina ćerka", ali onda je dečko prevario i sve je krenulo u smeru koji sigurno nije planirala... Slično se dešavalo i njenim drugaricama: Maša se zaljubila u profesora (Dragan Mićanović), a Sandra stalno uleće u nevolje jer je bolja u biranju cipela, nego frajera. Sve će se promeniti kada odluče da zajedno krenu iz početka i to kao... Cimerke!

Sve što znamo jeste da će serija "Cimerke" uskoro početi da se emituje, što kod nas može da znači i "dok se ne skupi novac za bar nekoliko epizoda". Takođe, ono što je očigledno jeste da autori vole HBO-ovu seriju "Girls", ali nekako to ovde uvek liči na nekada popularnu seriju "Lisice" sa prizvukom serije "Žene sa Dedinja" čiji nastavak se uskoro očekuje. Naravno, u slučaju "Lisica" i "Žena sa Dedinja" ne radi se o studentkinjama što "Cimerke" jesu, ali scenaristička rešenja se uvek nekako svedu na isto. Ipak, što je i najbitnije, možda kao i "Lisice" nekada, "Cimerke", opet na talasu "Seksa i grada", lansiraju novu generaciju mladih domaćih glumica i glumaca.

Primećuje se da iza serije stoji mlađa ekipa i to verovatno ista koja je radila izuzetno zanimljivu emisiju "Seksopedija: Moje prvo seksualno iskustvo". Da li i jedan veliki mobilni operater ima neke veze s obzirom na boju fonta u trejleru? Sve ćemo saznati uskoro!

Pogledajte još