Manje je više, čak i u gaćama!

Brazilka, crtića, trouglić ili playboy ili k’o od majke rođeno? Ukusi se razlikuju i nemoguće je pronaći intimnu frizuru koja svima savršeno odgovara. Muškarci će satima voditi rasprave o tome šta im se sviđa, a žene deliti savete uveravajući se međusobno da je upravo to muškarcima najdraže.

(old_image)

Tri najpopularnije intimne frizure:

1) Tanka linija
Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina je onolika koliko to njena vlasnica želi. Ne uklanjaju se samo dlačice s područja bikini zone već i sa stidnih usana. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

2) Mohawk frizura
Ova metoda depilacije slična je "liniji" samo što se ovde ostavlja prirodna dužina dlačica. Ovakva frizura će se sigurno dopasti buntovnicama koje ipak ne žele zanemariti svoju seksepilnu stranu.

3) Brazilska depilacija

Glatko i slatko. Najrasprostranjenija vrsta depilacije kod nas. Nekim ženama ona je spasila seksualni život, a neke tvrde da se ovom tretmanu nikada ne bi potvrgle bez obzira na sve. Vaganje koristi (glatkoća nedeljama) i bola neke tera da svakih nekoliko nedelja ponovno trpe, a druge da se posle jednom isprobanog tretmana više ne vraćaju u salon. U svakom slučaju, bol postoji, ali nije nepodnošljiv.

(old_image)

Brazilka za muškarce:

Muška brazilska depilacija je u inostranstvu sasvim uobičajena stvar, ali je uzela maha tek u poslednje vreme i postala jako popularna. Prema New York Timesu, sve više muškaraca se odlučuje na glatko međunožje, a jedan salon je podelio informaciju da su čak 70 posto njihovih klijenata muškarci.

Na pitanje zašto bi ijedan muškarac hteo da svojevoljno izloži svoje najosjetljivije delove vrućini i bolu koju donosi vosak, odgovor je i više nego očekivan: Brazilska depilacija povećava posmatrano područje. Manjak dlaka čine njihov ponos optički većim, što je za veliki broj muškaraca i više nego dovoljan razlog.

Pogledajte još